Teamkoordinator til afdeling for salg og projektering – Verdo Teknik A/S

Verdo arbejder målrettet på at forblive Danmarks største leverandør af gadelys og andre tekniske produkter til gader og veje. Derfor har vi brug for en dygtig M/K, der sammen med dine kolleger, skal sikre sammenhæng og kvalitet i tilbudsgivningen, som også omfatter erhvervsservice og entreprise afdelinger.

Opgaverne
Du vil som teamkoordinator skulle hjælpe vores to tilbudsberegnere med administrativt arbejde, herunder koordinering af tilbud, indtastning af data, sikring af ensartethed i tilbudsgivningen og selektering af indkomne forespørgsler-leads mm. Du får desuden ansvaret for kontakten til vores leverandører, og opgaven med at fastholde de gode relationer vi har til dem. Derudover vil du få ansvaret for at vedligeholde og sikre korrekt data i vores CRM system.

Hvem er du?
Du er sikkert kontoruddannet, teknisk designer, produktionsplanlægger eller lignende. Du trives i en hverdag hvor der er brug for din støtte, således at vi når vores mål. Du vægter det gode samarbejde med kolleger højt, samtidig med at du har fokus på, at vi når vores mål. Du behersker både Word og Excel på et højt niveau.
Vi foretrækker, at du kender til teknisk infrastruktur, gadelys eller beslægtede områder, som kan give dig den nødvendige faglige indsigt. Men brænder du bare for de beskrevne opgaver, og har du en relevant baggrund, så har vi gode folk, der kan lære dig resten.

Vi kan tilbyde
Du får et job i en virksomhed, som sætter bæredygtighed og det at gøre en forskel indenfor grøn energi højt.
Vi er en virksomhed i en god vækst, som vi strategisk arbejder med at fastholde.
Vi kan ud over en fornuftig lønpakke tilbyde dig en virksomhed med personalegoder som sundhedssikring, indkøbsordning og nogle fælles sociale aktiviteter på tværs af organisationen.
               
Sådan søger du
Du klikker på ansøg-knappen og vedhæfter ansøgning, CV og relevante bilag som f.eks. eksamensdokumentation. Vi tager løbende kandidater ind til samtale, så vent ikke.
Har du spørgsmål til jobbet, så tøv endelig ikke med at tage fat i salgschef Mark Kilias Møller Jakobsen på 5331 4191
 
Ansøg
Del i dit netværk


Ansøgningsfrist:05-08-2020
Tiltrædelsesdato:1. september 2020
Kontaktperson:
Mark Jakobsen Salgschef +4553314191
Lokation:Agerskellet 7, 8920, Randers NV
Om Verdo
Verdo er en energikoncern, der gør en verden til forskel. Vores kerneforretning er bæredygtig energi og teknisk infrastruktur. Vi udvikler grønne energianlæg til industri og forsyning i ind- og udland.
Vi er blandt Europas førende leverandører af bæredygtig, certificeret biomasse til industri og fjernvarmeværker og Danmarks største inden for drift og vedligehold af gadebelysning.
Vi forsyner vores kunder med varme, vand og el døgnet rundt, året rundt.
Vi tager ansvar for den grønne omstilling.
Siden 2009 har vi reduceret CO2-udledningen fra kraftvarmeværket i Randers med 78 %.
Vi er 550 medarbejdere og har en årlig omsætning på 2,4 mia. kroner.

Læs mere på www.verdo.com.
Karriere hos Verdo
Verdo Agerskellet 7 8920 Randers NV +45 8911 4811 info@verdo.com
Powered by Emply